Locatie, tarieven, vergoeding & klachtenregeling

Als hetgeen wat u gelezen heeft u aanspreekt, dan kunt vrijblijvend telefonisch contact met mij opnemen of een e-mail sturen voor meer informatie. Zoals u ziet werk ik op twee verschillende locatie's. Afhankelijk van uw situatie en de reden van uw aanmelding, kunt u op een van deze twee adressen bij mij terecht:

Kenniscentrum Oncologie

Koningin Wilhelminalaan 13
7443 CD Schalkhaar

Particuliere Praktijk

Eendrachtstraat 1
7211 AM Eefde
Bettina Klein

0575 - 54 63 39 of 06 - 30 592 590
E-mail adres
Telefoon:
E-mail:


Kosten

De duur van een sessie is één uur. De kosten per individuele sessie variëren van € 50.- tot € 75.- Het tarief voor een groepssessie bedraagt € 110.- en duurt anderhalf uur.

Vergoeding

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt vaktherapie deels of tot een bepaald maximum bedrag, afhankelijk van het gekozen aanvullend zorgpakket. Vaktherapie beeldend valt onder paramedische zorg, dit kunt u nakijken in uw eigen polis. Onder bepaalde voorwaarden kunnen de kosten ook worden betaald uit een PGB (persoonsgebonden budget).

Let op: beeldende therapie en andere therapieën, zoals muziek-, drama-, dans- en psychomotore therapieën, worden vaak aangeduid met de verzamelnaam ‘creatieve therapie’. Sinds 2006 heeft de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB) de verzamelnaam echter officieel gewijzigd in ‘vaktherapie’. Indien u voor vergoeding in aanmerking wilt komen, is dit een belangrijke aanduiding voor uw verzekeraar.

Klachten

Als therapeute ben ik gehouden de privacy van mijn cliënten te bewaken. Alles wat in de therapie gebeurt zal dan ook niet zonder uw toestemming met derden besproken worden.

Mochten er onverhoopt klachten ontstaan, dan is het wenselijk deze eerst met mij te bespreken. Indien wij er samen niet uit kunnen komen, dan kunt u zich beroepen op de klachtenprocedure bij de Federatie voor Vaktherapie. In mijn praktijk ligt een folder van deze klachtenprocedure ter inzage. Daarnaast heeft ook de NVPA een onafhankelijke klachtencommissie. Ook bij hen kunt u de brochure ‘NVPA-klachtrecht’ aanvragen. Deze brochure is gratis.

AGB-code: 90-033337
KvK: 08189228Kunst en Therapie | Bettina Klein | E-mail: E-mail adres